Zoeken

Monstera Deliciosa - Gatenplant
Jullie kunnen het al lezen in de omschrijving in onze shop: wij zijn helemaal weg van de Monstera Deliciosa! Deze plant is de droom van elke design-liefhebber; Een plant met prachtige bladeren die je interieur meteen de uitstraling geeft van een urban jungle.


De vorm van de glanzende bladeren zijn uniek om nog maar te zwijgen over die gaten waar ik mezelf op betrap soms naar te blijven staren.

De Monstera Deliciosa is afkomstig uit het tropisch regenwoud van Midden-Amerika en groeit daar onder het bladerdek van de enorme bomen. Daarom dat deze plant bizarre bovengrondse luchtwortels laat groeien, om zo bij het licht te komen. Opgepast dus met direct zonlicht, dat de bladeren zal doen verbranden. Dat wil niet zeggen dat de Gatenplant in het donker of schaduw kan overleven. De hoeveelheid licht heeft namelijk een directe impact op die fameuze gaten in de bladeren. En die mogen niet ontbreken!


TIP: Wij hebben haar zelf op de meest heldere plaats van onze woonkamer staan, weliswaar met indirect zonlicht én in het zicht!