top of page
Zoeken

Happy 2020 !

Bijgewerkt op: 6 dec. 2020

Onze beste wensen aan iedereen en veel succes met de goede voornemens!


Goede voornemens: 2 woorden waar we tijdens de hele maand januari naar vragen en ze vervolgens in februari reeds opgeven met het cliché “het zal niet voor dit jaar zijn”. Hoewel, vergeet niet: summer bodies are made in winter! Die summer body kunnen we niet beloven, maar bij The Greenstudio zijn we wel van plan om jou te helpen met je goede voornemens waar te maken. Vooral die groene voornemens.


Want ons goed voornemen voor 2020 is namelijk jullie handige en eenvoudige tips & tricks te bezorgen voor de aanleg van een moestuin, het onderhoud van een urban jungle, een fleurig balkon, terras, ... Maak van je tuin de leukste woonkamer aan je huis en smul van zelfgekweekte groenten en fruit. Kies uit onze kwaliteitsvolle producten voor alleen het béste resultaat en misschien, wie weet, als je dit allemaal klaarspeelt, kunnen we toch nog die summer body beloven!


Call to action! Neem regelmatig een kijkje onder de “Green Lifestyle” rubriek of scrhijf je in op onze nieuwsbrief om steeds op de hoogte te blijven van de laatste tips en acties. Het belooft een spetterend jaar te worden!


Nogmaals van harte bedankt voor de voorbije 2 maanden en veel geluk toegewenst voor 2020!


The Greenstudio


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page